Menu Sluiten

Natuurlijke Houten Ramen

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Uw partner in buitenschrijnwerk

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Het gamma omvat:

 • ramen in hout, PVC en aluminium
 • deuren in hout, PVC en aluminium met een uiteenlopend design, van klassiek tot modern
 • poorten in diverse materialen en verschillende types (kantelpoorten, sectionaal poorten)

Alratec levert niet alleen aan particulieren maar ook aan professionals zoals aannemers, schrijnwerkers, overheidsopdrachten en projectontwikkelaars.

Op maat van de klant

Met een uitgebreide service, jarenlange ervaring en vakkennis realiseert Alratec NV zijn kwaliteitsproducten in aluminium in het eigen atelier.

Dankzij een geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen tevens snelle leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, zonnewering en rolluiken.

Daarnaast verzorgen we de import van kwaliteitsconstructies in hout en PVC. Door grondig onderzoek en een efficiënte uitvoering drukken we de prijs en verhogen we de betrouwbaarheid.

Persoonlijk aanspreekpunt

Uw regio-vertegenwoordiger en uw projectleider volgen samen uw dossier van bij de start. Zo heeft u steeds een aanspreekpunt binnen ons bedrijf bij wie u met alle vragen terecht kan. Uw projectleider voert trouwens zelf de opmetingen uit op de werf en tekent zelf de definitieve uitvoeringsplannen.

Volledige service van opmeting tot plaatsing

Alratec NV beschikt over een eigen plaatsingsdienst. Onze ervaren plaatsers installeren uw buitenschrijnwerk met of zonder binnen afwerkingen. Met onze eigen dienst na verkoop kunnen wij het onderhoud van uw buitenschrijnwerk verder verzorgen. Deze dienst staat eveneens ter beschikking voor eventuele herstellingen na schadegevallen.  Zo biedt Alratec NV u een volledige service aan, zodat wij u als klant kunnen blijven koesteren.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Alratec NV levert betrouwbare oplossingen tegen scherpe prijzen. In het ruime aanbod vindt ook u een oplossing die binnen uw budget past. Wij blijven de markt aftasten naar interessante mogelijkheden en toepassingen waardoor u steeds geniet van een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit en efficiëntie

Ervaren werknemers vervaardigen uw bestelling. Zij maken gebruik van computergestuurde machines die de foutenmarge tot een minimum beperken en zo het fabricageproces efficiënt laten verlopen.

U krijgt duurzame kwaliteit. Met toewijding gemaakt. Perfect op maat voor nieuwbouw of renovatie. U bepaalt samen met onze medewerkers hoe de constructie er precies uitziet. Wij gebruiken enkel duurzame profielen, met de nodige garanties.

Met Alratec kiest u voor:

 • Kwaliteit aan de juiste prijs
 • Geautomatiseerd productatelier
 • Jarenlange ervaring
 • Vakkennis
 • Technisch advies en begeleiding 
 • Maat- en vakwerk
 • Eigen professionele plaatsingsdienst
 • Efficiënt dienst na verkoop

Ramen in hout , pvc of aluminium ? De specialisten van Alratec adviseren u!

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht. Er zijn ramen in alle maten, kleuren en materialen. Andere cruciale elementen zoals geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen eveneens een rol. Bovendien bepalen de ramen voor een groot stuk het uitzicht van uw gebouw. Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze professionals zodat u gegarandeerd geschikte kwaliteitsvolle ramen zult vinden voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij Alratec NV kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de juiste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z!

Deuren

Buitendeuren bepalen voor een groot deel het karakter en aanzien van uw woning. Modern of klassiek, strak of bombastisch, gewaagd of eerder traditioneel? Welke kleur? Welk materiaal? Veilig tegen inbraak? Houten, pvc of aluminium deur? Buitendeuren met of zonder glas? Allemaal keuzes waarbij Alratec NV  u met veel plezier helpt.

De deuren van Alratec worden door zeer bekwame vakmensen vervaardigd in ons eigen atelier. Wij streven niets minder na dan perfectie. Daarom maken wij enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde technieken. Niet alleen degelijkheid, veiligheid en duurzaamheid, maar ook vormgeving en oog voor afwerking in detail vinden wij enorm belangrijk. Alles is bespreekbaar met onze vakmensen. Dankzij onze ruime keuze aan materialen, kleuren en opties, kunt u bij ons de juiste buitendeur kiezen.

Alratec, de nummer één in poorten

Zoekt u garagepoorten waarbij het gebruiksgemak en duurzaamheid centraal staan? En dat alles in een fraai afgewerkt kleedje? Bij Alratec vindt u een zeer ruime keuze aan prachtige sectionale garagepoorten die aan de allerhoogste standaarden inzake veiligheid, gebruiksgemak en stevigheid voldoen. De opties zijn vrijwel eindeloos. Onze sectionale garagepoorten werken we af met houten planchetten of geïsoleerde metalen panelen, in alle kleuren. Wilt u misschien glas verwerken in uw poort? Ook dat is mogelijk. Met de automatisering die we plaatsen, bedient u uw poort met één druk op de knop. In goed overleg met de klant maken wij voor u een perfecte sectionale poort op maat.

Meer info

Wenst u meer info over natuurlijke houten ramen kijk dan vlug op http://www.alratec.be


Natuurlijke houten ramen

toggle navigation depora home toonzaal realisaties nieuwsbrief contact nature line geeft karakter aan je woning natuurlijke houten ramen zorgt voor een snelle ROI Een huis villa of gerestaureerde hoeve is veel meer dan enkel een woongelegenheid het is deexpressie van de bewoners. Daarom kiest u voor de best natuurlijke materialen die perfectaansluiten bij de authenticiteit van uw woning.om uw woning nog meer karakter te geven heeft ldoor de nature line ontwikkeld. Een volledig op maat gemaakte collectie van kwalitatieve houtenpoorten. Iedereen is uniek dus ieders smaak ook. Daarom bieden wij onze exclusieve houten poorten aan inverschillende kwaliteitsvolle materialen zoals afzelia afromosia ceder padouk meranti ofwaterproof multiplex.indien u voor een natuurlijk product kiest is geen enkel paneel identiekhetzelfde wat uw poort uniek maakt. Wij geven uw houten poort minimum n kleurloze beschermlaag maar uiteraard kunnen wij dezeook lakken in de kleur van uw dromen.ideaal om uw nieuwe kwaliteitspoort af te stemmen op dekleur van uw deuren en ramen. Ook voor moderne bouwers en verbouwers die van .

home over ons introductie werkwijze werken bij pellens assortiment pvc ramen en deuren aluminium ramen en deuren houten ramen en deuren samengestelde ramen en deuren beglazing toebehoren realisaties alles nieuwbouw renovatie projecten testimonials nieuws contact assortiment home rsaquo assortiment rsaquo houten ramen en deuren pvc ramen en deuren aluminium ramen en deuren houten ramen en deuren samengestelde ramen en deuren beglazing toebehoren hout een keuze voor natuurlijke warmte en comfort hout een natuurproduct dat zich sinds jaar en dag bewijst in de verschillende facetten van de bouwsector is nog steeds een belangrijk materiaal voor de constructie van buitenschrijnwerk. Hout is een grondstof die door zijn bewerkbaarheid tal van mogelijkheden biedt zowel in de klassieke als de moderne architectuur. kiezen voor hout is kiezen voor natuurlijke warmte natuurlijke houten ramen rendeert op korte termijn Dit kan perfect in een moderne een hedendaagse of een klassieke bouwstijl met gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen. Er kan met diverse houtsoorten gewerkt worden. Zo .

Toelichting over Natuurlijke houten ramen

offerte aanvraag home gevelbekleding houtskeletbouw dakwerken ramen amp deuren alu hout pvc poorten vacatures contact home gevelbekleding houtskeletbouw dakwerken ramen amp deuren poorten vacatures contact u bevindt zich hier home ramen amp deuren alu hout pvc contacteer ons delsol krommebeekstraat menen tel infodelsol.be contact waarom kiezen voor ons voor elke stijl en smaak al drie generaties vakwerk in schrijnwerk volg ons facebook maatwerk in ramen en deuren voor elke stijl en smaak delen delsol biedt al meer dan vijftig jaar houten buitenschrijnwerk en ramen en deuren op maat Een beschouwing over natuurlijke houten ramen Kies uit verschillende materialen stijlen maten en kleuren houten ramen en deuren houten ramen en deuren stralen een natuurlijke warmte en authenticiteit uit en passen bij elke architecturale stijl. Met de juiste verf olie of beits geniet je jarenlang van jouw natuurlijke sterk isolerende ramen en deuren. Aluminium ramen en deuren aluminium is licht ijzers.