Menu Sluiten

Houten Ramen Plaatsen

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Uw partner in buitenschrijnwerk

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Het gamma omvat:

 • ramen in hout, PVC en aluminium
 • deuren in hout, PVC en aluminium met een uiteenlopend design, van klassiek tot modern
 • poorten in diverse materialen en verschillende types (kantelpoorten, sectionaal poorten)

Alratec levert niet alleen aan particulieren maar ook aan professionals zoals aannemers, schrijnwerkers, overheidsopdrachten en projectontwikkelaars.

Op maat van de klant

Met een uitgebreide service, jarenlange ervaring en vakkennis realiseert Alratec NV zijn kwaliteitsproducten in aluminium in het eigen atelier.

Dankzij een geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen tevens snelle leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, zonnewering en rolluiken.

Daarnaast verzorgen we de import van kwaliteitsconstructies in hout en PVC. Door grondig onderzoek en een efficiënte uitvoering drukken we de prijs en verhogen we de betrouwbaarheid.

Persoonlijk aanspreekpunt

Uw regio-vertegenwoordiger en uw projectleider volgen samen uw dossier van bij de start. Zo heeft u steeds een aanspreekpunt binnen ons bedrijf bij wie u met alle vragen terecht kan. Uw projectleider voert trouwens zelf de opmetingen uit op de werf en tekent zelf de definitieve uitvoeringsplannen.

Volledige service van opmeting tot plaatsing

Alratec NV beschikt over een eigen plaatsingsdienst. Onze ervaren plaatsers installeren uw buitenschrijnwerk met of zonder binnen afwerkingen. Met onze eigen dienst na verkoop kunnen wij het onderhoud van uw buitenschrijnwerk verder verzorgen. Deze dienst staat eveneens ter beschikking voor eventuele herstellingen na schadegevallen.  Zo biedt Alratec NV u een volledige service aan, zodat wij u als klant kunnen blijven koesteren.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Alratec NV levert betrouwbare oplossingen tegen scherpe prijzen. In het ruime aanbod vindt ook u een oplossing die binnen uw budget past. Wij blijven de markt aftasten naar interessante mogelijkheden en toepassingen waardoor u steeds geniet van een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit en efficiëntie

Ervaren werknemers vervaardigen uw bestelling. Zij maken gebruik van computergestuurde machines die de foutenmarge tot een minimum beperken en zo het fabricageproces efficiënt laten verlopen.

U krijgt duurzame kwaliteit. Met toewijding gemaakt. Perfect op maat voor nieuwbouw of renovatie. U bepaalt samen met onze medewerkers hoe de constructie er precies uitziet. Wij gebruiken enkel duurzame profielen, met de nodige garanties.

Met Alratec kiest u voor:

 • Kwaliteit aan de juiste prijs
 • Geautomatiseerd productatelier
 • Jarenlange ervaring
 • Vakkennis
 • Technisch advies en begeleiding 
 • Maat- en vakwerk
 • Eigen professionele plaatsingsdienst
 • Efficiënt dienst na verkoop

Ramen in hout , pvc of aluminium ? De specialisten van Alratec adviseren u!

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht. Er zijn ramen in alle maten, kleuren en materialen. Andere cruciale elementen zoals geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen eveneens een rol. Bovendien bepalen de ramen voor een groot stuk het uitzicht van uw gebouw. Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze professionals zodat u gegarandeerd geschikte kwaliteitsvolle ramen zult vinden voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij Alratec NV kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de juiste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z!

Deuren

Buitendeuren bepalen voor een groot deel het karakter en aanzien van uw woning. Modern of klassiek, strak of bombastisch, gewaagd of eerder traditioneel? Welke kleur? Welk materiaal? Veilig tegen inbraak? Houten, pvc of aluminium deur? Buitendeuren met of zonder glas? Allemaal keuzes waarbij Alratec NV  u met veel plezier helpt.

De deuren van Alratec worden door zeer bekwame vakmensen vervaardigd in ons eigen atelier. Wij streven niets minder na dan perfectie. Daarom maken wij enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde technieken. Niet alleen degelijkheid, veiligheid en duurzaamheid, maar ook vormgeving en oog voor afwerking in detail vinden wij enorm belangrijk. Alles is bespreekbaar met onze vakmensen. Dankzij onze ruime keuze aan materialen, kleuren en opties, kunt u bij ons de juiste buitendeur kiezen.

Alratec, de nummer één in poorten

Zoekt u garagepoorten waarbij het gebruiksgemak en duurzaamheid centraal staan? En dat alles in een fraai afgewerkt kleedje? Bij Alratec vindt u een zeer ruime keuze aan prachtige sectionale garagepoorten die aan de allerhoogste standaarden inzake veiligheid, gebruiksgemak en stevigheid voldoen. De opties zijn vrijwel eindeloos. Onze sectionale garagepoorten werken we af met houten planchetten of geïsoleerde metalen panelen, in alle kleuren. Wilt u misschien glas verwerken in uw poort? Ook dat is mogelijk. Met de automatisering die we plaatsen, bedient u uw poort met één druk op de knop. In goed overleg met de klant maken wij voor u een perfecte sectionale poort op maat.

Meer info

Wenst u meer info over houten ramen plaatsen kijk dan vlug op http://www.alratec.be


Houten ramen plaatsen

naar de inhoud springen menu sluiten menu voeg eigen tekst hier toe of verwijder het wat kosten nieuwe ramen op meerdere plaatsen in het huis kan het voor komen dat je behoefte hebt aan nieuwe ramen. Soms komt dit omdat er een beschadiging is ontstaan in het raam andere keren kan het voor komen dat je oude ramen hebt die niet meer voldoen aan jouw standaarden. Hieronder kun je meer lezen over de kosten die gepaard gaan met het plaatsen van nieuwe ramen. Eerst worden de richtprijzen besproken vervolgens wordt er dieper ingegaan op de keuzes die de uiteindelijke kosten benvloeden. Hierbij kun je denken aan het soort materiaal dat je gebruikt het type glas en de extra s waarvoor je kiest. Ook kun je op onze sites offertes vergelijken waardoor je extra kunt besparen op de kosten die gepaard gaan met het plaatsen van nieuwe ramen houten ramen plaatsen is gewoon uw perfecte keuze Navigeer naar richtprijzen nieuwe ramen kosten pvc ramen prijzen houten ramen aluminium ramen kosten kosten beglazing extra opties.

dyckmans ramen en deuren nieuws klanten getuigen over ons .. Menu close home ramen deuren garagepoorten veranda s contact veranda s en buitenschrijnwerken dyckmans bvba veranda s veranda s en buitenschrijnwerken naast onze ramen deuren en garagepoorten kunt u ook bij ons terecht voor buitenschrijnwerken en verandabouw. Tuinschermen tuinhekken of een heuse veranda dyckmans staat garant voor een zorgvuldige afwerking in heel de provincie antwerpen. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor een kijk naar onze prijzen. Uw houten veranda voor de ultieme charme kunt u een houten veranda laten plaatsen. Met onze kwalitatieve houtsoorten gaan wij aan de slag om een aangename en stevige veranda voor u te plaatsen houten ramen plaatsen : vind meer info hier Wij kunnen ons hout altijd voorzien van extra beschermingslagen indien gewenst. Tuinschermen tuinhekken en tuinpoorten voor wat privacy en beschutting kunt u ons inschakelen om tuinschermen te plaatsen. Zo weert u n.

Gegevens over Houten ramen plaatsen

responsive menu buitenschrijnwerk poorten en luiken timmerwerken carports daktimmer houtskeletbouw houten terrassen gevelbekleding interieur deuren trappen binnenschrijnwerk houten vloeren contact over ons referenties search referenties all carport deuren gevel gyproc houtskelet maatwerk poorten ramen schrijnwerk strobalen aanbouw in houtskeletbouw plaatsen van aanbouw in houtskeletbouw afgewerkt met padouck beplanking. Verbouwing zolderverdieping plaatsen van dakvlakramen velux en daklichten van solatube. Wandbekleding zolderverdieping uitvlakken van daken wandconstructie. Plaatsen en afwerken fermacell wandbekleding met ingewerkte lichtarmaturen. Buitenschrijnwerk in afromosia houten buitenschrijnwerk in afromosia met beglazing kw .. Totaal renovatie schilde totaal verbouwing plaatsen van volledig verdiep in staalen houtskeletbouw Een keuze maken in houten ramen plaatsen Uitgevoerde werken timmerwerken aluminium buitenschrijnwerk binnendeuren parket gyproc beplatingen gevelbekleding in hout en eternit ramen uitvoering in kastanjehout schoolgebouwen borgerho.